ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ




Γενικά

Με την επίσκεψη σας στο kotanidis.gr και με την χρήση των υπηρεσιών μας, συναινείτε στην από πλευράς μας συλλογή συγκεκριμένων δεδομένων σας. Αντίστοιχα υποχρεούμαστε να συλλέξουμε μόνο τα απολύτως αναγκαία δεδομένα και να προστατεύσουμε ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα (σύμφωνα με το νόμο 2472/1997, αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Προεδρικό Διάταγμα 207/1998, Προεδρικό Διάταγμα 79/2000, άρθρο 8 νόμου 2819/2000, κανονισμούς Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου). Το παρών διατυπώνεται με κάθε επιφύλαξη.

Η επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας βάσει νόμου σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις του παρόντος. Εάν δεν συμφωνείται με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή τις υπηρεσίες μας.

Συλλογή και επεξεργασία μη προσωπικών δεδομένων

Σε περίπτωση απλής επίσκεψης σας στην ιστοσελίδα μας, δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Συνεπώς, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας χωρίς να μας ανακοινώνεται ποιος είστε. Λαμβάνουμε γνώση μόνο του ονόματος του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, τη διεύθυνση ΙΡ (πρωτόκολλο διαδικτύου) που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα, την ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεσθε και τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε σε εμάς. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς καθώς και για λόγους ελέγχου ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Σε αυτή την περίπτωση παραμένετε ως ανώνυμος χρήστης.

Χρήση και μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων και δέσμευση σκοπού

Μόνο εφόσον επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, όπως να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες μας, να στείλετε στο kotanidis.gr βιογραφικό ή να στείλετε μέσω της σελίδας επικοινωνίας ένα μήνυμα ή να γίνετε συνδρομητής του ενημερωτικού δελτίου μας (newsletter), σας ερωτάμε για συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι αναγκαία για την εκπλήρωση της υπηρεσίας. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μας μόνο για το διάστημα που προβλέπει ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας (όπως αυτά ορίζονται από το νόμο) χρησιμοποιούνται μόνο από την εταιρεία μας ενώ δεν διαμοιράζονται σε τρίτες επιχειρήσεις ή τους συνεργάτες μας.

Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που εμπίπτουν στην ιστοσελίδα μας, συλλέγονται, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται βάσει των εκάστοτε ισχυόντων ρυθμίσεων αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μόνο προς το σκοπό των εντεταλμένων από εσάς υπηρεσιών και προς επεξεργασία των ερωτήσεών σας. Στα πλαίσια της επεξεργασίας των ερωτήσεών σας και της χρήσεως από εσάς των υπηρεσιών μας χρησιμοποιούνται από εμάς εντεταλμένα προς παροχή υπηρεσιών πρόσωπα τα οποία δεσμεύονται εκ συμβάσεως ως προς τη διατήρηση της παρούσας δήλωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβαστούν σε τρίτους μόνο κατόπιν ρητής έγκρισής σας και εφόσον αυτοί οι αποδέκτες υποχρεώθηκαν έναντι ημών στη διατήρηση των ισχυόντων ρυθμίσεων αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ δε θα πουλήσει σε τρίτη εταιρεία τα δεδομένα σας. Μπορεί ωστόσο να μοιραστεί ανώνυμα δεδομένα που συλλέγει από τους χρήστες των ιστοσελίδων της, δίχως αυτά να δημοσιοποιούνται, με τρίτες εταιρείες οι οποίες με τις οποίες συνεργάζεται με σκοπό τη γενικότερη ανάλυση της αγοράς (market analysis).

Cookies

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να συλλέξουμε αυτόματα μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε και τον τρόπο με τον οποίο φτάσατε στην ιστοσελίδα μας (είτε μέσω απευθείας επίσκεψη είτε μέσω κάποιας παραπομπής). Η συλλογή αυτών των πληροφοριών μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση cookies και web beacons. Τα web beacons είναι μια μικρές εικόνες τοποθετημένες σε μια ιστοσελίδα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την κίνηση σε αυτήν την ιστοσελίδα. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από τον web browser σας κατά την πρώτη επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα.

Η ΚΟΝΕΤ χρησιμοποιεί cookies για να μας βοηθήσουν να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα δεδομένα στο καλάθι αγορών σας, να κατανοήσουμε και να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για μελλοντικές επισκέψεις και να συγκεντρώσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ώστε να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στο μέλλον. Ενδέχεται να συνάψουμε συμβάσεις με τρίτες επιχειρήσεις για να μας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγονται για λογαριασμό μας παρά μόνο για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την επιχείρησή μας καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Δεν δύναται να αναγνωριστείτε από τις πληροφορίες που συλλέγονται αποκλειστικά κατά αυτόν τον τρόπο και οι οποίες χρησιμοποιούνται μόνο για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα μας. Συλλέγουμε επίσης ευρείες δημογραφικές πληροφορίες για να βελτιώσουμε τη συνολική χρήση της ιστοσελίδας μας.

Οι περισσότεροι web browsers δέχονται και δημιουργούν αυτόματα cookies. Εσείς μπορείτε να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα cookies από τον υπολογιστή σας, αν θέλετε. Κάνοντάς το όμως αυτό, δηλαδή αν ρυθμίσετε τον web browser σας να μην δέχεται cookies, ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ή όσο γρήγορα θα έπρεπε ή ακόμη και καθόλου.

Ασφάλεια

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας. Για το λόγο αυτό έχουμε στη διάθεσή μας μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσουμε την απώλεια και την κακή χρήση των προσωπικών δεδομένων υπό τον έλεγχό μας. Παρόλο που δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε ότι η απώλεια ή η κακή χρήση των πληροφοριών αυτών δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εύλογα μέσα και προσπάθειες για να την αποτρέψουμε. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η υποβολή πληροφοριών και δη προσωπικών δεδομένων μέσω του Διαδικτύου δεν είναι ποτέ απολύτως ασφαλής.

 

Αλλαγή Πολιτικής Απορρήτου

Σε περίπτωση που αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία τροποποίησης της Πολιτικής Απορρήτου παρακάτω.

Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Απορρήτου έγινε στις 13/11/2017.