ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ Web Hosting


Γνώση, Ποιότητα και Υποστήριξη που κάνουν τη διαφοράΗ Φιλοσοφία μας

Ο “Κόσμος του Διαδικτύου” αποτελεί κατά γενική ομολογία την ταχύτερα εξελισσόμενη βιομηχανία παγκοσμίως. Είναι τόσο μεγάλο το πλήθος των αλλαγών που συμβαίνουν καθημερινά ώστε να καθίσταται αδύνατο οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει, πόσο μάλλον να κατανοήσει, τις αλλαγές που συντελούνται.

Ο χώρος του Web Hosting αποτελεί πηγαίο κομμάτι αυτής της ραγδαίας εξέλιξης. Οι ταχύτητες, οι εφαρμογές, τα προγράμματα και η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται αλλάζουν καθημερινά. Ταυτόχρονα με τις θετικές επιπτώσεις, εγείρονται και οι αρνητικές οι οποίες τείνουν πλέον να απειλούν πέρα από τη λειτουργία μεγάλων οργανισμών και τη λειτουργία μεγάλων κρατών. Ως μέρος αυτού του χώρου μία εταιρεία, που σέβεται τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό της περιβάλλον, οφείλει να παρέχει τις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες με πρωταρχικό της στόχο την μέγιστη δυνατή σταθερότητα. Γνωρίζουμε ότι το κόστος παύσης της λειτουργίας των διαδικτυακών υπηρεσίων μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο Διαδίκτυο και η απώλεια διαδικτυακών αρχείων της μπορεί να είναι ανυπολόγιστο.


Η σημαντικότερη επιδίωξη μίας επιχείρησης πρέπει να είναι η σταθερότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και η μείωση της έκθεσής της στους κινδύνους που ελοχεύουν ανά πάσα στιγμή. Για να είναι σταθερή πρέπει να εισπράττει σταθερότητα και αυτό γίνεται μόνο εάν επιλέξει τον κατάλληλο συνεργάτη που γνωρίζει πώς θα την προστατέψει και θα τη στηρίξει.

Η Αποστολή μας

Σε αυτό το κλίμα η ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς για ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον απαλλαγμένο από τους κινδύνους, δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ισχυρό μείγμα υπηρεσιών ώστε να εξασφαλίσει την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συνέχεια στην σταθερότητα των υπηρεσιών της. Η Αποστολή της εταιρείας μας στηρίζεται σε δύο βασικές και ουσιώδεις φράσεις.


''Professionals use only the best''


Στην ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ πιστεύουμε ότι ο κάθε επαγγελματίας χρειάζεται στήριξη για να εξελιχθεί και να παράξει το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμεί. Παρέχοντας ποιοτική, ασφαλής, σταθερή και άκρως ανταγωνιστική Φιλοξενία Ιστοσελίδων είμαστε σε θέση να γίνουμε το στήριγμα του σύγχρονου επαγγελματία στο Διαδίκτυο. Ο επαγγελματίας γνωρίζει ότι η ποιότητα κάνει τη διαφορά.

Στα 20 χρόνια εμπειρίας μας στο Web Hosting γνωρίσαμε, δοκιμάσαμε και ασχοληθήκαμε με όλες τις τεχνολογίες γύρω από το Web Hosting. Δοκιμάσαμε πολλές υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια άλλες πολλά υποσχόμενες που έσβησαν γρήγορα, άλλες που μεγαλούργησαν και άλλες που έμειναν στάσιμες. Στηριχθήκαμε και στηριζόμαστε όμως μόνο στις καλύτερες τις παγκόσμιας αγοράς. Γνωρίζουμε πλέον ποια είναι τα συστατικά που δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον Φιλοξενίας για επαγγελματίες. Τα συγκεντρώσαμε, τα τροποποιήσαμε ώστε να αποδίδουν στο βέλτιστο κατά εμάς βαθμό και τα ενσωματώσαμε σε όλα τα πακέτα Φιλοξενίας μας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα εργαλεία, συστήματα και δίκτυα της παγκόσμιας αγοράς για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής σταθερότητας.


''Make Things People Deserve''


Πιστεύουμε πως ο επαγγελματίας πρέπει να λαμβάνει την υπηρεσία που του αξίζει. Πρέπει σαν συνεργάτης του να του προσφέρεις την αξία που του αξίζει. Πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει ότι είναι σημαντικός για εσένα.

Γύρω από αυτή την Φιλοσοφία αναπτύξαμε όλα τις υπηρεσίες μας. Δεν φτάνει η υπηρεσία σου να φαίνεται απλά καλή, πρέπει να είναι η καλύτερη. Για να σε στηρίξει ο πελάτης πρέπει πρώτα εσύ να τον στηρίξεις με κάθε δυνατό μέσο. Για να τον στηρίξεις στο Web Hosting πρέπει να του παρέχεις όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες που θα εξασφαλίσουν σε αυτόν και την επιχείρησή του την ομαλότητα και τη σταθερότητα, ακόμα και αν αυτό μειώνει το περιθώριο κέρδους σου. Για να φανείς αντάξιος των πελατών σου πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις θυσίες. Θυσίες στα περιθώρια κέρδους σου, ποτέ όμως στην ποιότητα των υπηρεσιών σου. Οφείλεις να βρεις την κατάλληλη φόρμουλα που ναι μεν θα κρατήσει ανταγωνιστικές τις τιμές σου αλλά και θα προσφέρει μία υπηρεσία αντάξια των πελατών σου.

Οι τιμές των υπηρεσιών στο Διαδίκτυο διαφέρουν, όπως διαφέρει και η αξία που παράγουν. Άλλες έρχονται με μικρό κόστος, άλλες με μεγάλο και άλλες δωρεάν. Άλλες προσδίδουν μικρή αξία, άλλες μεγάλη και ανεκτίμητη. Στην ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ πιστεύουμε στο ρητό που υπάρχει στο εμπόριο: “Ό,τι πληρώσεις, θα πάρεις”. Για αυτό έχουμε αποκλείσει ενσυνείδητα όλες τις (συνήθως φαινομενικά) δωρεάν υπηρεσίες και χρησιμοποιούμε μόνο επί πληρωμή. Αυτή η αντίληψη αυξάνει σημαντικά τα μεταβλητά έξοδά μας, περιορίζει όμως το βαθμό έκθεσής μας στον κίνδυνο. Με τις επί πληρωμή υπηρεσίες αποκτάς πρόσβαση σε άμεση και επαγγελματική υποστήριξη από τους δημιουργούς των υπηρεσιών που χρησιμοποιείς και άρα γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι ο χρόνος επίλυσης των προβλημάτων που ίσως προκύψουν μειώνεται αισθητά. Επιλέγοντας ποιοτικούς συνεργάτες θα λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες. Δίνεις αξία για να λάβεις αξία.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων στην ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ

Σε αυτό το κλίμα και με αυτή την Φιλοσοφία εργαζόμαστε στην ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ. Αποκτώντας ένα πακέτο Φιλοξενία στην ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ θα λάβετε ειλικρίνεια, σεβασμό, επαγγελματική αντιμετώπιση και άκρως ποιοτικές υπηρεσίες. Επιλέγοντας την ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ γνωρίζετε ότι επιλέγεται μία καταξιωμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αγοράς, μία εκ των παλαιότερων Ελληνικών εταιρειών στο χώρο του Web Hosting με 20 χρόνια παρουσία, μία εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που απασχολεί Έλληνες εργαζόμενους, φέρει εμφανώς στοιχεία επικοινωνίας και αριθμό ΓΕΜΗ, εισφέρει κανονικά όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές της υποχρεώσεις και τέλος πως δεν απευθύνεστε σε μία εκ των πολλών εταιρειών “φάντασμα” που εμφανίστηκαν κατά τα τελευταία χρόνια στο χώρο του Διαδικτύου.

Είμαστε δίπλα σας, έτοιμοι να σας στηρίξουμε σε κάθε Διαδικτυακή σας προσπάθεια!

Σας ευχαριστούμε που χρόνια τώρα εμπιστεύεστε και επιλέγετε την ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ!