ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ Web Hosting


Γνώση, Ποιότητα και Υποστήριξη που κάνουν τη διαφορά
Λίγα λόγια για εμάς

Η ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ – ΚΟΝΕΤ ιδρύθηκε το 1999 από Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του ΑΠΘ, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανάγκες του Διαδικτύου. Στην πορεία η εταιρία απέκτησε σημαντική γνώση και πλούσια εμπειρία στην ανάπτυξη και διαχείριση φιλοξενίας ιστοσελίδων επιτυχημένων επιχειρήσεων που ενσωματώνουν κορυφαίες μάρκες της βιομηχανίας του Internet.

Η προσοχή της εταιρείας μας για μια επιτυχημένη πορεία εστιάζεται στην παροχή:

  • Υψηλής ποιότητας προϊόντων
  • Αξιοπιστία των υπηρεσιών
  • Σχέση ποιότητας και τιμής
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση
Ανάπτυξη προϊόντων

Η καινοτομία και η ποιότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά μας! Το σετ προϊόντων μας είναι εξαιρετικά ισχυρό  και πάντα εξελίσσεται. Στον ταχύτατο κόσμο της τεχνολογίας αναζητούμε συνεχώς επιλογές που μπορούμε να υιοθετήσουμε, να αναπτύξουμε και να αναβαθμίσουμε ώστε να προσφέρουμε αποκλειστικά την καλύτερη δυνατή υπηρεσία με μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Αξιοπιστία υπηρεσιών

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να μπορούν οι πελάτες να βασίζονται στον πάροχο φιλοξενίας των ιστοσελίδων τους. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικό και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας, να διατηρούνται κατάλληλα και να παρέχονται από ένα εξειδικευμένο κέντρο δεδομένων και προσωπικό. Μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε τις άριστες υπηρεσίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε.

Σχέση ποιότητας και τιμής

Δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην αγορά φιλοξενίας ιστοσελίδων. Πιστεύουμε ότι είναι  σημαντικό οι πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές και αυτό προσπαθούμε να παραδώσουμε.

Αναγνωρίσαμε τη σημασία της ταχύτητας και ενσωματώσαμε στα μηχανήματά μας εργαλεία και εφαρμογές βελτιστοποίησης και ενίσχυσης αυτής ώστε να αναβαθμίσουμε την απόδοση των ιστοσελίδων σας.

Εισάγαμε πρώτοι στην Ελλάδα τεχνολογίες αιχμής στην ασφάλεια, τα αντίγραφα ασφαλείας, τη διαχείριση και απόδοση του Web Server, της PHP και της MySQL και τα συμπεριλάβαμε όλα στο Απόλυτο Επαγγελματικό πακέτο Φιλοξενίας Ιστοσελίδων.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που παρέχει σταθερά άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Μεγάλες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται σταθερά από το 1999, γιατί εκτός από τα παραπάνω γνωρίζουν πως η ομάδα υποστήριξής μας συνδυάζει μακροχρόνια εμπειρία και μεγάλη εξιδείκευση. Αν μας χρειαστείτε, θα έχετε άμεση ανταπόκριση για την επίλυση ζητημάτων σας. Δεν αντιμετωπίζουμε τον πελάτη με χρονοβόρες διαδικασίες ερωτοαπαντήσεων. Αντιμετωπίζουμε και απαντάμε σε όλα τα θέματα σα να είναι μοναδικά έτσι ώστε ο πελάτης μας να νιώθει μοναδικός και ικανοποιημένος.